kuvailija.fi

Flora's Chutney Chicken

12 pientä kuorittua perunaa
1,25 dl vehnäjauhoja
1 murskattu kanaliemikuutio
puoli kiloa isohkoja kananpaloja
voita taikka oliiviöljyä paistamiseen
mietoa curry-jauhetta
2,5 dl makeaa hedelmächutneytä
1 rkl lihafondia
1/2 litraa maitoa
suolaa ja pippuria

Keitä perunoita noin seitsemän minuuttia. Sekoita lautasella jauhot ja murskattu kanaliemikuutio. Pyörittele kananpalat huolellisesti jauhoseoksessa. Kuumenna voi pannulla melko kuumaksi ja ruskista kananpalat kunnolla joka puolelta. Siirrä kanat uunivuoan keskiosaan ja asettele keitetyt perunat kanojen ympärille. Sekoita chutney, curry, lihafondi sekä maito kulhossa ja mausta suolalla ja pippurilla. Kaada seos kanojen ja perunoiden päälle. Chutney-kanaa paistetaan tunnin verran 180-asteisessa uunissa.

Tarjoa esim. riisin kanssa.

Lähde: Pastanjauhantaa